מתכון לשניצל סופר טעים! "סוגר פינה" של ארוחה מלאה בצהרים, מתכון:
קילו שניצל פרוס דק
3 ביצים
מלח
ספריי שמן זית איכותי
כ80 גרם שיבולת שועל דקה
מניחים נייר אפיה בתבנית ןמרססים מעל ספריי שמן זית איכותי ומחממים תנור לכ-200 מעלות
את חתיכות השניצל חזה עוף טובלים בביצה ולאחר מכן בשיבולת שועל ומניחים בתבנית.
מפזרים מעל מלח (מומלץ מלח הימלאיה ורוד-בריא יותר) וסוגרים מעל עם עוד מהספריי שמן זית.
אופים כ20 דקות.
יוצא מושלם!!!
לעוד תכנים על הסדנה שלנו לשינוי חשיבה וירידה במשקל לחצו על הלינק : https://miritbrodet.co.il/sadna/