מתכון:
1. מבשלים את הקינואה ומצננים אותה. בישול הקינואה: מכניסים לסיר את הקינואה. מוסיפים מים רותחים ביחס של כוס קינואה לכוס מים. מבשלים עד שהמים מתאדים (כ-20 דקות).
2. קוצצים דק שום, פטרוזיליה, כוסברה, סלרי, בצל סגול, בצל ירוק ומעבירים לקערה. מוסיפים את הקינואה המצוננת, התבלינים ושמן הזית. סוחטים את הלימונים ומוסיפים פנימה.
3. את עלי הנענע חותכים ביד.
4. ניתן להוסיף חמוציות שקדים וצנוברים.
5. מערבבים היטב ומגישים.
בתאבון!
רוצה ללמוד איך סלטים עשירי פחמימות ולרדת 5-10 קילוגרמים? כנסי לכאן לכל הפרטים על הסדנה לירידה במשקל ושינוי חשיבה