המצרכים (5 מנות):
5 כרעי עוף בינוניות
1/4 כוס שמן זית
מלח גס
פלפל שחור גרוס
600 גרם זיתים מסוגים שונים, שחורים וירוקים, מגולענים
1 פלפל חריף, מנוקה מגרעינים וקצוץ
25 עגבניות שרי, חצויות
1/2 כוס עגבניות מיובשות בשמן, קצוצות
3 ראשי שום, חצויים לרוחב
10 שיני שום שלמות, קלופות
2 גבעולי רוזמרין
4 גבעולי תימין
1 לימון בקליפתו, פרוס
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-200 מעלות. מסדרים את הכרעיים בתבנית רחבה ועמוקה עם העור כלפי מעלה. מורחים את הכרעיים בשמן הזית ומתבלים במלח ובפלפל.
2 מפזרים בין הכרעיים את יתר המרכיבים, מכסים בנייר אפייה ומעליו רדיד אלומיניום ואופים שעה. מסירים את הכיסוי ואופים 25 דקות נוספות עד שהעוף ישחים.
מגישים חם.
רוצה ללמוד איך לאכול מנות טעימות גם בימי שישי ושבת ועדיין לרדת 5-10 קילוגרמים? כנסי לכאן לכל הפרטים על הסדנה לירידה במשקל ושינוי חשיבה