מתכון :
לקציצות בשר:
חצי קילו בשר טחון
1 בצל מגורר
חופן כוסברה קצוצה
מעט בהרט
פלפל שחור
מלח לפי הטעם
2 כפות שמן
לרוטב עגבניות וקישואים:
1 בצל קצוץ
כפית סוכר
2 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות
1/2 כפית כורכום
כף פפריקה מתוקה
כף צ'לי גרוס
פלפל שחור גרוס
כוס וחצי מים רותחים
5 קישואים
חופן כוסברה קצוצה
הוראות הכנה:
מכינים את תערובת הקציצות
בקערה גדולה מערבבים היטב בצל מגורר עם בשר טחון וכוסברה. מתבלים בשמן, פלפל, מלח ובהרט ומניחים בצד.
מכינים רוטב עגבניות עם קישואים
בסיר רחב מטגנים את הבצל עד להשחמה, מוסיפים סוכר, קוביות עגבניות, כורכום, פפריקה, צ'לי, פלפל שחור וכוס וחצי מים רותחים.
קולפים את 5 הקישואים לרצועות דקות ומוסיפים לסיר הרוטב. מפזרים בסיר גם כוסברה קצוצה. ומביאים לרתיחה.
כאשר הרוטב מבעבע, מגלגלים מתערובת הבשר קציצות קטנות – בינוניות ומוסיפים לסיר.
מידי פעם יוצקים על גבי הקציצות את הרוטב ומרטיבים.
מבשלים את הקציצות עד שהן מוכנות מבפנים. לקראת סוף הבישול מכסים את הסיר במכסה למשך רבע שעה לקבלת צבע יפה.
בתאבון 😋
רוצה ללמוד איך לאכול מנות משביעות וטעימות במיוחד ולרדת 5-10 קילוגרמים? כנסי לכאן לכל הפרטים על הסדנה לירידה במשקל ושינוי חשיבה