מרכיבים: 3 בטטות 1 שקית עלים ירוקים שטופים ומוכנים לאכילה 1 קובייה של גבינה בולגרית 150 גרם אגוזי פקאן חבילה של פטריות טריות 100 גרם גרעיני חמנייה 1 לימון סחוט 3 כפות שמן זית 2 כפות סילאן טבעי |
הוראות
לקלוף את הבטטות, לשטוף ולחתוך לקוביות קטנות, לטבל עם מעט שמן זית ומלח להכניס לתנור שחומם מראש ל – 250 מעלות למשך כחצי שעה עד שהבטטות משחימות. במחבת- להניח את האגוזי פקאן, גרעיני חמנייה וסילאן, לערבב עם כף עץ על אש קטנה למשך 2 דקות עד שהפיצוחים מתקרמלים. לחתוך פטריות טריות לקוביות. בקערה גדולה לשים- עלים, קוביות בטטה ,גבינה בולגרית מגורדת ופיצוחים מקורמלים. להוסיף מיץ לימון ושמן זית. תהנו!
רוצה ללמוד איך לאכול סלטים שווים ולרדת 5-10 קילוגרמים? כנסי לכאן לכל הפרטים על הסדנה לירידה במשקל ושינוי חשיבה